Πώς κάνω κράτηση; Με κόστος φιλοξενίας από 12 Ευρώ ημερησίως & *ΔΩΡΕΑΝ Παραλαβή - Παράδοση στο χώρο σας...απλά δεν υπάρχει!!
Ξενοδοχειο Σκυλων - Πανσιον Σκυλων & Μικρών Ζώων Αθήνα

Μαρτυρίες Επισκεπτών

Προσιτές τιμές και πολύ οργανωμένη πανσιόν. Η Λουση ήταν άψογη και δεν έλεγε να βγει απο το αυτοκίνητο!!
Σας ευχαριστούμε πολύ!
Μόλις επέστρεψαν τα κουκλάκια μου χαρούμενα και καθαρά στο σπίτι. Ήταν η δεύτερη φορά για τον Όντι μου και η πρώτη φορά για την Κούκι μου, από την συμπεριφορά τους συμπέρανα πως εκεί οι άνθρωποι τα φρόντισαν και τα πρόσεχαν με αγάπη. Μέχρι την επόμενη φορά που θα τα στείλω πάλι, θερμά ευχαριστώ για την φιλοξενία σας και τα δωράκια σας.
Θα ήθελα να σας συγχαρώ σχετικά με τις υπηρεσίες και το επίπεδο εξυπηρέτησής των υπηρεσιών φύλαξης σκύλων σας. Σας τηλεφώνησα την Δευτέρα 25 Απριλίου το μεσημέρι σχετικά με παραλαβή και φύλαξη του σκύλου μου και η κοπέλα με την οποία μίλησα, όχι μόνο ήταν εξαιρετικά ευγενική, αλλά κανόνισε ώστε να γίνει η παραλαβή του σκύλου μου άμεσα μιας και χρειάστηκε να ταξιδέψω απροειδοποίητα την ίδια ημέρα. Όλο το προσωπικό με το οποίο εν συνεχεία ήρθα σε επαφή, η κυρία και ο κύριος με τον οποίο μίλησα για την παράδοση οι συνθήκες της οποίας, δυστυχώς, άλλαζαν καθημερινά, καθώς και οι δυο οδηγοί που παρέλαβαν και παρέδωσαν τον σκύλο μου ήταν όλοι ευγενέστατοι και εξυπηρετικότατοι. Ο Τσάρλυ επέστρεψε πλυμένος, ήρεμος και υγιής (κάτι που σημαίνει ότι μάλλον είχε ευχάριστη διαμονή) ενώ extra «bonus» ήταν το δωράκι και η έκπτωση που μας κάνατε. Σας ευχαριστώ πολύ για τη πολύ θετική εμπειρία και σίγουρα θα ξανά-ζητήσουμε τις υπηρεσίες σας και στο μέλλον!
Σας ευχαριστούμε για την φιλοξενία του Robby. Είστε πραγματικά επαγγελματίες!
Στην πανσιόν σας βρήκα αυτό που έψαχνα, ένα μέρος όπου ο Bobby (Griffon - Cannis) θα περάσει τις 15 μέρες που θα λείψω για διακοπές με ανθρώπους που θα τον φροντίσουν  με αγάπη (όπως εγώ) και θα είμαι ήσυχη οτι είναι σε καλά χέρια!! Ευχαριστώ πολύ Avra Farm (και εσένα Κυριάκο) για  την φροντίδα του Bobby... Σας συστήνω ανεπιφύλακτα!!!
Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω!! Ένιωθα απίστευτη σιγουριά από την πρώτη κιόλας στιγμή που την παραλάβατε! Είχα ακούσει πολύ καλά  λόγια για την πανσιόν σας αλλά τώρα πραγματικά ξέρω οτι δεν πρόκειτε απλά για φιλοξενία αλλά για μια πραγματικά υπέροχη διαμονή!! Μέχρ την επόμενη φορά...συνεχίστε να αγαπάτε και να φροντίζετε τα ζωάκια όπως την Ζουζούνα μου!!! Ευχαριστώ!!
Ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία. Πολύ καλοί άνθρωποι. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι.
Περάσαμε πολύ ωραία στις διακοπές αλλά απο ότι φένεται ο Rocky πέρασε καλύτερα, αφού δεν έλεγε να κατέβει από το αυτοκίνητο όταν μας τον παραδώσατε!!! Ευχαριστούμε πολύ...
Ευχαριστώ τόσο πολύ όλα! Ήμουν ήσυχος για όσο καιρό έλειπα, σαν να τον είχα αφήσει σε δικό μου άνθροπο... Ευχαριστώ και πάλι.
Σας ευχαριστούμε πολύ, φαντάζομαι πέρασε τέλεια μαζίσας. Θα τα πούμε ξανά το Σεπτέμβριο! Πολλά φιλιά απο την Ίρμα!
Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω για την αγάπη που δείξατε στον Igor. Θα τα ξαναπούμε σύντομα!
Σας ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία της Μπέμπας! Δεν ήθελε να φύγει απο την πανσιόν σας!! Θα την ξαναφέρουμε για διακοπές! Σας συστήνω σε όλους ανεπιφύλακτα.. αγαπάτε πραγματικά τα ζώα!!!
Εντυπωσιακές εγκαταστάσεις και πολύ καλή οργάνωση. Η μόνη πανσιόν που έμεινα ευχαριστημένη και η Λούση μου επίσης. Θα την αφήσω ξανά το Σεπτέμβριο. Ευχαριστώ πολύ και πάλι.
Ευχαριστούμε για την φιλοξενία! Τον βλέπουμε πολύ χαρούμενο και σε καλή φόρμα!! θα σας ξανάρθουμε 😉
Ευχαριστούμε για την φιλοξενία... περάσαμε υπέροχα!!!
Σας ευχαριστούμε που πλεον μπορούμε να φεύγουμε ξέγνοιαστοι οτι τα δύο μας παιδιά είναι ασφαλή και κυρίως...ευτυχισμένα!!! Ευχαριστούμε μέσα απο την καρδιά μας...
Απίστευτος χώρος, απίστευτοι άνθρωποι, απίστευτη οργάνωση και εγκαταστάσεις!!! Σας ευχαριστούμε για την φιλοξενία, την υπομονή και την καλοσύνη σας... Θα παραμείνουμε σε επαφή...
Εξαιρετικός χώρος και ελευθερία κινίσεων για τα ζώα. Πραγματικά δεν έχω ξαναδεί τέτοια πανσιόν!
Ο χώρος φανταστικός και το σκυλί μου πανευτυχής. Σίγουρα θα σας ξαναπροτιμήσουμε!!
Επαγγελματισμός και καταννόηση στης ενοχήσεις μου με επανελλημένα τηλεφωνήματα... Τωρα που γύρισε κατάλαβα οτι πέρασε υπέροχα... Την επόμενη φορά θα είμαι ήσυχος και σίγουρος οτι είναι πραγματικά σε καλά χέρια... Ευχαριστώ και πάλι.
Πέρασε υπέροχα, ο χώρος ήταν πολύ καλός και το προσωπικό πολύ εξυπηρετικό και προπάντων με πολύ αγάπη στα ζώα! Θα ξαναέρθουμε σίγουρα!!!
Σας ευχαριστώ πού για την καλή διάθεση και αγάπη προς την Patty. Υπέροχος χώρος και πολύ φιλικός για την αγαπημένη μου Patty!!! Ευχαριστώ και πάλι!!!
Ο χώρος είναι πολύ όμορφοςμ τεράστιος και καθαρός! Πρώτη φορά τα αφήσαμε σε ξενοδοχείο και σίγουρα θα τα ξαναφέρουμε σε εσάς! Η αγάπη που τους δείξατε μας κέρδισε... Ευχαριστούμε για την φροντίδα...
Ο χώρος είναι πολύ φιλόξενος και καθαρός, οι άνθρωποι που ασχολούνται και περιποιούνται τους τετράποδους φίλους μας φαίνεται να τους αγαπούν και αισθανόμαστε πολ όμορφα γιατί αφήσαμε την μικρή μας "Naria" μόνη στο σπίτι, αλλά σε καλά χέρια γεμάτα φροντίδα και αγάπη... Ευχαριστούμε πολύ γα όλα,, για την αγάπη, τις συμβουλές και τη φροντίδα, να είστε δυνατοί και να συνεχίσετε πάντα με αγάπη να μας φιλοξενείτε τα "φιλαράκια" μας... Ευχαριστούμε...
Εξαιρετικός χώρος, εξαιρετικοί άνθρωποι, εντυπωσιακό περιβάλλον, άνετο σπίτι για το "Τιγράκι" μου!!! Δείχνει οτι πέρασε θαυμάσια, είναι πολή χαρούμενη!!! Ευχαριστούμε!!!
Όμορφος χώρος, με πράσινο, μα πάνω απ' όλα άνθρωποθι που αγαπούν πραγματικά τα ζώα και ξέρουν να τα περιποιούνται!!! Σας ευχαριστούμε πολύ που μπορέσαμε να κάνουμε διακοπές και να είμαστε ήσυχοι ξέροντας οτι το σκυλάκι μας είναι σε καλά χέρια... Τώρα ξέρουμε οτι πέρασε και τέλεια!!! (Ηρθε ρόσο χαρούμενη!
Την πανσιόν σας την βρήκα τυχαία ψάχνοντας στο Internet ακι μου άρεσε πολύ. Με την πρώτη επίσκεψη εντυπωσιάστηκα με τις εγκαταστάσεις κκαι άρεσε και στον σκυλάκο μου... Οι χώροι, οι άνθρωποι, και τα άλλα ζωάκια συνέβαλλαν στο να εμπιστευτώ την Avra Farm για την φιλοξενία του μονάκρινού μου... Σίγουρα θα σας ξαναέρθουμε αφου ο "Spotty" ήρθε τόσο χαρούμενος απο τις διακοπές του!! Ευχαριστούμε για την αγάπη και την φροντίδα σας...
Σας βρήκαμε μέσω Ιnternet και μας εντυπωσίασε η πανσιόν σας. Μετα απο την επίσκεψή μας στους χώρους σας δεν χώραγε άλλη σκέψη. Έιδαμε σχεδόν ότι πανσιόν υπάρχει και καμία δεν συγκρίνεται με την δικιά σας!!! Επιπλέον είστε και οι πιο λογικοί σε θέμα τιμών... Ευχαριστούμε γκαι πάλι για την φιλοξενία.
Σας ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία,  από την πρώτη στιγμή νιώσαμε σιγουριά και αγάπη. Νιώσαμε σαν σε σπίτι φίλων...
Ευχαριστώ για την φιλοξενία της κορούλας μου στην πανσιόν σας. Είμουν σίγουρη απο την αρχή για την φροντίδα που θα έχει αλλά όταν μας την φέρατε σπίτι, οι υποψίες μου επιβεβαιώθηκαν... πέρασε υπέροχα και δεν ήθελε να κατεβεί από το αυτοκίνητό σας!!!! Έπρεπε να το ζήσω για να το πιστέψω... Θα σας ξαναρθουμε!!
Είναι η πρώτη φορά που την άφησα τόσες μέρες. Έφυγε φοβισμένη αλλά γύρισε καθαρή, ήρεμη και με ………..δωράκια! Σας ευχαριστούμε που νοιάζεστε για κάθε ένα από τα ζωάκια που φιλοξενείτε, σαν να είναι δικό σας!
Ο Ιάσονας επέστρεψε σπίτι χαρούμενος και καθαρός! !Ευχαριστούμε Avra Farm όλα ήταν τέλεια.
O Κύριος που τον πήρε ήταν ευγενέστατος. Ο ΤΟΒΙ γύρισε ευχαριστημένος , ούτε φοβισμένος ούτε αγριεμένος. Ήρεμος χωρίς μούτρα που τον αφήσαμε. Τον πήραν από το σπίτι και τον επέστρεψαν επίσης στο σπίτι. Οι τιμές προσιτές.
Πολύ καλές εντυπώσεις. ο Λάκης γύρισε χαρούμενος και υγιής.  Σίγουρα θα σας ξαναπροτιμήσω!
Ήταν μεγάλο το διάστημα φιλοξενίας κι ανησυχούσα σε τι κατάσταση θα την βρω..κι όμως ήταν άψογη,χαρούμενη και θα έλεγα εξίσου ικανοποιημένη με μένα! Ευχαριστώ πολύ!
Είμαι πολύ ευχαριστημένη, πάρα πολύ διότι ο Picolinos μου είναι ιδιάζουσα περίπτωση… Τον παρέλαβα μια χαρά δόξα το Θεό και με τα δωράκια του που ακόμα και μέχρι τώρα το προτιμά. Σας ευχαριστώ πολύ, θα σας ξαναπροτιμήσω με εμπιστοσύνη και μ’άρεσε κάτι που επισημάνατε, “είναι ψυχούλες”!!! Και πάλι σας ευχαριστώ, καλή συνέχεια στο έργο σας και στο επανιδείν!!!
Η Ζήνα μου γύρισε ορεξάτη, καθαρή, με τα δωράκια της. Δεν σας κρύβω οτι είχα αγωνία για το πως θα έρθει το σκυλάκι. Σας ευχαριστώ για όλα! Θα τα ξαναπούμε!
O Oscar είναι ένα ηλικιωμένο beagle που έχει ζήσει όλα του τα χρόνια μαζί μας…Καλοκαίρια και χειμώνες. Όπου είμαστε εμείς είναι και εκείνος. Αναρωτιόμουν πως θα του φανεί μακρυά μας αυτό το καλοκαίρι. Ήταν αποκάλυψη.. Ήρθε πίσω πλυμένος χαρούμενος με τα μπαλάκια του που του έκαναν δώρο και κέφι να παίξει με τα νέα παιχνίδια του… Νιώθω ότι η οικογένεια μας άνοιξε και έχει τώρα και άλλα μέλη που νοιάζονται και αγαπούν τον σκύλο μας. Ευχαριστώ!
Ήσυχο και ασφαλές περιβάλλον, άνετο και καθαρό για τον Ερμή μου, και το προσωπικό πολύ φιλικό.
Έστειλα τα 3 σκυλάκια μου σχεδόν μια βδομάδα εκεί.. περάσαν υπέροχα κ ήρθαν πίσω χαρούμενα καθαρά κ ικανοποιημένα... Μπράβο Avra Farm συνέχισε έτσι κ εμείς θα σε υποστηρίζουμε…. Ευχαριστούμε πολύ!!!!
Σας ευχαριστώ πολύ. Η Cindy μου επέστρεψε μοσχομυριστούλα! ΧαΧαΧα
Όλα τέλεια θα είμαστε πάλι σύντομα κοντά σας και για πολύ μεγάλο διάστημα... Τώρα είμαι ήσυχη ότι ο Picolinos είναι σε σίγουρα χέρια. Τα λέμε, φιλάκια!!!!!!

Οταν γυρισε ο Ροκυ καταλαβαμε οτι περασε καλα τον πηραμε καθαρο και πολυ ηρεμο .Δεν ετυχε να τον αφησουμε παλι αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να τον παμε καπου αλλου αν χρειαστει .Σας ευχαριστουμε πολυ.

Μείνατε ευχαριστημένοι από την φιλοξενία του κατοικίδιου σας στην πανσιόν μικρών ζώων της Avra Farm;

Θέλετε να  ανταποδώσετε την αγάπη μας και να μοιραστείτε την εμπειρία σας και τις εντυπώσεις σας με τον υπόλοιπο κόσμο;

Καθημερινά δεχόμαστε τις εντυπώσεις και μαρτυρίες σας από την φιλοξενία του κατοικίδιου σας στην πανσιόν μας  είτε μέσω email (στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@avrafarm.gr), μέσω της φόρμας επαφής , ή μέσω της φόρμας μαρτυριών στο τέλος αυτής της σελίδας…

Παρακαλούμε, τα τόσο όμορφα λόγια που μας στέλνετε, μοιραστείτε τα στην ιστοσελίδα μας στην παρακάτω φόρμα μαρτυριών!

Μετά από ένα σύντομο έλεγχο (για spam), θα τα δείτε δημοσιευμένα στο συρόμενο παραπάνω πάνελ!

Σας ευχαριστούμε για την αγάπη που μας ανταποδίδετε και την εμπιστοσύνη σας!

 

 
Υποβολή Μαρτυρίας

Αρχηκα θελω να σας δωσω πολλα συγχαρητηρια.
Ηταν η πρωτη φορα που αφησα το pitbullaki μου σε ξενα χερια και ημουν πολύ διστακτικος αλλα η πρωτη γνωριμια με την κυρια ΣΟΦΙΑ με κερδισε,ειναι πολύ σωστη επαγγελματιας ,με χιουμορ και με πολύ αγαπη σε αυτό που κανει.ενα θα σας πω ,όταν μου το επέστρεψαν δεν ηθελε να φυγει από κοντα της,αυτο μου εδειξε ποσο πολύ το αγαπήσανε,
Ο ΑΡΗΣ γυρισε χαρούμενος και με διαθεση.
Επισης τον φερανε μπανιαρισμενω και με πολλα δωρακια.
Στα κεντρικα που μιλησα ηταν ολοι εξυπηρετικη,δεν καταφερα να δω της εγκαταστασεις από κοντα αλλα και μονο από την συμπεριφορά του προσωπικου και του ΑΡΗ είμαι ικανοποιημένος.
ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΛΥ ΘΕΡΜΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.

Μοιράσου τις δικές σου εντυπώσεις από τις υπηρεσίες φιλοξενίας της Avra Farm!!!