Πώς κάνω κράτηση; Με κόστος φιλοξενίας από 12 Ευρώ ημερησίως & *ΔΩΡΕΑΝ Παραλαβή - Παράδοση στο χώρο σας...απλά δεν υπάρχει!!
Ξενοδοχειο Σκυλων - Πανσιον Σκυλων & Μικρών Ζώων Αθήνα

Ξενοδοχειο Ζωων – Σκυλων & Γατων

Η επιχείρηση της Avra Farm διαθέτει ευρωπαϊκών προδιαγραφών πρότυπο κέντρο αναπαραγωγής & φιλοξενίας ζώων, σκυλων, γατων & οικόσιτων (Ξενοδοχειο Ζωων)  με το διακριτικό τίτλο Avra Farm ®.

Το ξενοδοχειο ζωων Avra Farm κατέχει άδεια λειτουργίας της Ελληνικής Κτηνιατρικής Υπηρεσίας και πληρεί όλες τις Ελληνικές & Ευρωπαϊκές προδιαγραφές που ορίζει η νομοθεσία και διέπουν τους όρους ιδρύσεως και λειτουργίας “Ενδιαιτημάτων Ζώων”. Για να ενημερωθείτε γιατί είναι σημαντικό η πανσιον ζωων να είναι αδειοδοτημένη διαβάστε το σχετικό άρθρο από ανεξάρτητη έρευνα που εκπόνησε το ενημερωτικό website diaforetiko.gr.

Πανοραμική Άποψη της Ξενοδοχειο Ζωων Avra Farm

“Πανοραμική Άποψη του Ξενοδοχειο Ζωων Avra Farm”

Το ξενοδοχείο ζωων Avra Farm ® λειτουργεί από το 1993 σε ιδιόκτητη έκταση 22.000 τ.μ. στον Ελεώνα Θηβών, 72o χιλ. Αθηνών – Λαμίας, με αριθμό κρατικής αδείας της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας 197/24-01-05 βάσει του Ν.3170 και σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία περί των όρων, προϋποθέσεων ιδρύσεως & λειτουργίας ενδιαιτημάτων ζώων.

Το ενδιαίτημα (Ξενοδοχείο – Πανσιόν Σκύλων και Μικρών Ζώων) λειτουργεί από το 1993.

Η αρχή μας,ως προς την αντιμετώπιση των φιλοξενούμενών μας, ήταν και είναι η αναγνώριση του κατοικίδιό σας ως ιδιαίτερη συντροφιά και πολύτιμο μέλος της οικογένειας.

 

 

Για όλους τους παραπάνω λόγους το ενδιαίτημα μας ή κοινός η πανσιόν – ξενοδοχείο μας και καθένας απο εμάς, η ομάδα της Avra Farm, θεωρούμε οτι αξίζει την καλύτερη δυνατή φροντίδα και αναγνωρίζουμε ως τιμή για εμάς όλα τα χρόνια της συνεχούς εμπιστοσύνης που μας δείχνετε εμπιστεύόμενοι τους τετράποδους και δύποδους και φτερωτούς σας συντρόφους στην φροντίδα μας. Καταβάλουμε (όπως πολύ καλα’γνωρίζετε) κάθε δυνατή προσπάθεια για να διατηρούμε την υγεία, την ψυχολογία, την φυσική κατάσταση και την εμφάνιση του κατοικιδίου σας στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο.

Σε αυτό το σημείο θέλουμε να σας επιστήσουμε την προσοχή σχετικά με τη επιλογή της πανσιόν φιλοξενίας για την διαμονή του κατικοιδίου σας. Aπό τις δεκάδες πανσιόν που υπάρχουν, διαφημίζονται και προβάλλονται σαν το δήθεν ιδανικό περιβάλλον διαμονής των μικρών μας φίλων, λιγότερες από 5 λειτουργούν νόμιμα, πληρούν τις προδιαγραφές, που ορiζει η κτηνιατρική υπηρεσiα για την ασφαλή παραμονή των ζώων, έχουν ταμιακές μηχανές και φορολογούνται, όπως και εσεις. Γι αυτό πριν αφήσετε το ζώο σας στην όποια τυχαία πανσιόν, ελέγξτε αν έχει άδεια λειτουργίας από τους αρμόδιους φορείς.

Στο Ξενοδοχειο Ζωων μας..

Η ικανοποίηση του ιδιοκτήτη, η δίκή σας ικανοποίηση, η δικιά του ικανοποίησή, που πάντα είναι εμφανής κατα την παράδοση – επιστροφή στο σπίτι  καθώς δεν λέι να ξεκολήσει απο το βαν μεταφοράς και θέλει να συνεχίσει τις διακοπές του επιστρέφοντας πίσω  μετά απο την ανέμελη διαμονή του στον ξενώνα της πανσίον μας…αποτελεί για εμάς την ύψιστη ηθική ανταμοιβή.

Κατανοώντας απόλυτα την ανάγκη που έχουν οι τα ζώα για συναισθηματική συσχέτιση στεκόμαστε με φροντίδα και δημιουργούμε πραγματικές προωσωπικές σχέσεις με τους φιλοξενούμενούς μας μερα – με -τη – μερα, με το καθημερό περίπατό τους, την σίτισή τους και την έλεύθερη άσκησή τους στον καταπράσινο χώρο 8.000 τετραγωνικών μέτρων που έχουμε διαμορφώσει ειδικά για αυτό τον λόγο. Δύο φορές την ημέρα, στο Ξενοδοχείο – Πανσιόν Σκύλων και Μικρών Ζώων Avra Farm, συνήθως πρωί και απόγευμα, έχουν την δυνατότητα να διοχετεύσουν την ενέργεια τους σε ότι τραβάει η διάθεση τους πάντα υπό την επίβλεψη μας.

Ξενοδοχειο Ζωων