Πώς κάνω κράτηση; Με κόστος φιλοξενίας από 12 Ευρώ ημερησίως & *ΔΩΡΕΑΝ Παραλαβή - Παράδοση στο χώρο σας...απλά δεν υπάρχει!!
Ξενοδοχειο Σκυλων - Πανσιον Σκυλων & Μικρών Ζώων Αθήνα

Ξενοδοχειο Σκυλων, Γατων & Οικοσιτων Ζωων

Το Ξενοδοχειο Σκυλων της επιχείρησης Avra Farm είναι ένα ευρωπαϊκών προδιαγραφών πρότυπο κέντρο αναπαραγωγής & φιλοξενίας σκυλων, γατων & οικόσιτων ζωων (Ενδιαίτημα – Πανσιον Ζωων)  με το διακριτικό τίτλο Avra Farm ®.

Το ξενοδοχειο σκυλων της Avra Farm κατέχει άδεια λειτουργίας της Ελληνικής Κτηνιατρικής Υπηρεσίας και πληρεί όλες τις Ελληνικές & Ευρωπαϊκές προδιαγραφές που ορίζει η νομοθεσία και διέπουν τους όρους ιδρύσεως και λειτουργίας “Ενδιαιτημάτων Ζώων”. Για να ενημερωθείτε γιατί είναι σημαντικό η πανσιον ζωων να είναι αδειοδοτημένη διαβάστε το σχετικό άρθρο από ανεξάρτητη έρευνα που εκπόνησε το ενημερωτικό website diaforetiko.gr.

Ξενοδοχειο Σκυλων

Πανοραμική Άποψη Avra Farm – Ξενοδοχειο Σκυλων

“Πανοραμική Άποψη της Πανσιόν Ζώων Avra Farm”

Άδεια Λειτουργίας Ξενοδοχείο - Πανσιόν Σκύλων και Μικρών Ζώων

 

Το ξενοδοχείο – πανσιόν σκύλων και μικρών ζώων Avra Farm ® λειτουργεί από το 1993 σε ιδιόκτητη έκταση 22.000 τ.μ. στον Ελεώνα Θηβών, 72o χιλ. Αθηνών – Λαμίας, με αριθμό κρατικής αδείας της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας 197/24-01-05 βάσει του Ν.3170 και σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία περί των όρων, προϋποθέσεων ιδρύσεως & λειτουργίας ενδιαιτημάτων ζώων.

Η αρχή μας, ως προς την αντιμετώπιση των φιλοξενούμενών μας, ήταν και είναι η αναγνώριση του κατοικίδιό σας ως ιδιαίτερη συντροφιά και πολύτιμο μέλος της οικογένειας.

 

Άδεια Λειτ. Ενδιαιτήματος 197/24-01-05

Για όλους τους παραπάνω λόγους η πανσιόν μας και κάθε στέλεχός της, όλη η ομάδα της Avra Farm, θεωρούμε οτι κάθε ζωάκι αξίζει την καλύτερη δυνατή φροντίδα και αναγνωρίζουμε ως τιμή για εμάς όλα τα χρόνια της συνεχούς εμπιστοσύνης που μας δείχνετε επιλέγοντας το ενδιαίτημά μας (ξενοδοχειο σκυλων) για την φροντίδα των τετράποδων και φτερωτών σας συντρόφων. Καταβάλουμε δε (όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε) κάθε δυνατή προσπάθεια για να διατηρούμε την υγεία, την ψυχολογία, την φυσική κατάσταση και την εμφάνιση του κατοικίδιου σας στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο, εάν είναι δυνατόν να επιστρέφει πίσω σε εσάς σε καλύτερη γενική κατάσταση από ότι όταν εισέλθει για φιλοξενία, όπως επίσης κύριο μέλημά μας αποτελεί η ακρίβεια της εξυπηρέτησή σας κατά την παραλαβή και παράδοση του κατοικιδίου από και προς τον χώρο σας.

Σε αυτό το σημείο θέλουμε να σας επιστήσουμε την προσοχή σχετικά με τα κριτήρια επιλογής ενός ξενοδοχειο σκυλων ή της πανσιον φιλοξενίας για την διαμονή του κατικοιδίου σας.

Από τις δεκάδες πανσιόν (ξενοδοχεια σκυλων) που υπάρχουν, διαφημίζονται και προβάλλονται σαν το δήθεν ιδανικό περιβάλλον διαμονής των μικρών μας φίλων, πολλές εκ των οποίων και εντός κατοικημένων περιοχών (!!!) λιγότερες από 5 λειτουργούν νόμιμα, πληρούν τις προδιαγραφές, που ορiζει η Κτηνιατρική Υπηρεσία για την ασφαλή παραμονή των ζώων, έχουν ταμιακές μηχανές και φορολογούνται, όπως και εσείς.  Γι αυτό πριν αφήσετε το ζώο σας στην όποια τυχαία πανσιόν – ξενοδοχειο σκυλων, ελέγξτε αν έχει άδεια λειτουργίας από τους αρμόδιους φορείς και έχει αναρτημένο τον Αριθμό Αδείας Λειτουργίας που χορηγεί η Κτηνιατρική Υπηρεσία.

Για να ενημερωθείτε γιατί είναι σημαντικό η πανσιον ζωων να είναι αδειοδοτημένη διαβάστε το σχετικό άρθρο από ανεξάρτητη έρευνα που εκπόνησε το ενημερωτικό website diaforetiko.gr.

Στο Ξενοδοχειο Σκυλων και Πανσιον Ζωων μας…

Η ικανοποίηση του ιδιοκτήτη, η δική σας ικανοποίηση, η δική του ικανοποίησή, που πάντα είναι εμφανής κατά την παράδοση – επιστροφή στο σπίτι  καθώς δεν λέει να ξεκολλήσει από το βαν μεταφοράς και θέλει να συνεχίσει τις διακοπές του επιστρέφοντας πίσω  μετά από την ανέμελη διαμονή του στον ξενώνα της πανσιόν μας…αποτελεί για εμάς την ύψιστη ηθική ανταμοιβή.

Κατανοώντας απόλυτα την ανάγκη που έχουν τα ζώα για συναισθηματική συσχέτιση & επικοινωνία στεκόμαστε με φροντίδα και δημιουργούμε πραγματικές προσωπικές σχέσεις με τους φιλοξενούμενους μας μέρα – με -τη – μέρα, χάδι με το χάδι, με το καθημερνό περίπατό τους, την σίτισή τους και την ελεύθερη άσκησή τους στον καταπράσινο χώρο 8.000 τετραγωνικών μέτρων που έχουμε διαμορφώσει ειδικά για αυτό τον λόγο. Δύο φορές την ημέρα, στο ξενοδοχειο σκυλων της Avra Farm, συνήθως πρωί και απόγευμα, έχουν την ευκαιρία τα τα σκυλιά που φιλοξενούνται να διοχετεύσουν την ενέργεια τους, κάθε ένα μόνο του & πάντα υπό την επίβλεψη μας.