Πώς κάνω κράτηση; Με κόστος φιλοξενίας από 12 Ευρώ ημερησίως & *ΔΩΡΕΑΝ Παραλαβή - Παράδοση στο χώρο σας...απλά δεν υπάρχει!!
Ξενοδοχειο Σκυλων - Πανσιον Σκυλων & Μικρών Ζώων Αθήνα

Πανσιον για Γατες – Φιλοξενια Γατας

OnLine Κράτηση ΘέσηςΜην περιμένετε την τελευταία στιγμή! 

Πανσιον για Γατες – Φιλοξενια γατας

Avra Farm διαθέτει πρότυπο κέντρο φιλοξενίας – Πανσιον για Γατες (φιλοξενια για γατες – φυλαξη γατας) με άδεια λειτουργίας της Ελληνικής Κτηνιατρικής Υπηρεσίας που πληρεί όλες τις Ελληνικές & Ευρωπαϊκές προδιαγραφές που διέπουν την ίδρυση & λειτουργία ενδιαιτημάτων φιλοξενίας ζώων.

Πτερυγα Φιλοξενιας για Γατες

Τρεις ξεχωριστές αυτόνομες πτέρυγες διαμονής γατών, πλήρως κλιματιζόμενες, ευάερες, ευήλιες, με παράθυρα ασφαλείας με θέα, και κλασσική μουσική επένδυση περιμένει τους αιλουροειδείς μας φίλους.

Διαμερισματα Φιλοξενιας για Γατες

Στη πανσιον για γατες μας, τα διαμερίσματα φιλοξενίας των γατών είναι δύο επιλογών:

Χώροι Lux:

 1. διώροφα ανοξείδωτα συνολικού εμβαδού 3 τ.μ.,
 2. δάπεδο ανοξείδωτο ή απο πλακάκι,
 3. με κορμό αναρρίχησης,
 4. με ατομική άμμο,
 5. με σπιτάκι,
 6. με βαμβακερή ξαπλώστρα,
 7. με παιχνίδια.

 

Διαμέρισμα Φιλοξενίας Γατών 02
Πτέρυγα Φιλοξενίας Γατών
Πτέρυγα Φιλοξενίας Γατών - Πανσιον για γατες
Πτέρυγα Φιλοξενίας Γατών 02
Διαμέρισμα Φιλοξενίας Γατών
Διαμέρισμα Φιλοξενίας Γατών 01

 

Χώροι Basic:

 1. χώρος ανοξείδωτος συνολικού εμβαδού 1,5 τ.μ.,
 2. με δάπεδο απο πλακάκι,
 3. με ατομική άμμο,
 4. με σπιτάκι,
 5. με βαμβακερή ξαπλώστρα,
 6. με παιχνίδια.

 

Διόροφος Χώρος Διαμονής Γάτας
Χώροι Διαμονής Γάτων
Χώροι Διαμονής Γάτων
Μονός Χώρος Διαμονής Γάτας
Χώροι Διαμονής Γάτων
2013-07-07 19.35.40

 

Τα διαμερίσματα έχουν μελετηθεί και κατασκευαστεί έτσι ώστε να είναι ευάερα και ασφαλή εξασφαλίζοντας την παροχή μιας άνετης και ενδεδειγμένης διαμονής για τις γάτες που φιλοξενούνται.

 

cat01
Ατομικός Χώρος Διαμονής Γάτας
Ατομικός Διαμορφομένος Χώρος Φιλοξενίας Γάτας
Ατομικός Διαμορφομένος Χώρος Φιλοξενίας Γάτας
Ατομικός Διαμορφομένος Χώρος Φιλοξενίας Γάτας
Δάπεδο Ατομικού Χώρου Διαμονής Γάτας

 

Οι φιλοξενούμενοί μας καθαρίζονται και σιτίζονται καθημερινά ενώ φροντίζουμε με συνεχείς ελέγχους να έχουν καθαρό δροσερό νεράκι, καθαρό χώρο & καθαρή άμμο.

 

 

Ανατολική Πτέρυγα Φιλοξενίας Γατών
Ανατολική Πτέρυγα Φιλοξενίας Γατών
Βόρεια Πτέρυγα Φιλοξενίας Γατών
Δυτική Πτέρυγα Φιλοξενίας Γατών
Κενοί - Μη Διαμορφωμένοι Ανοξείδωτοι Χώροι Φιλοξενίας Γατών
Πλακόστρωτο Μαρμάρινο Δάπεδο

 

Στη πανσιον για γατες της Avra Farm oι επιλογές σίτισης ποικίλλουν σε τύπο μεταξύ ξηράς τροφής και gourmet κονσέρβας ενώ υπάρχει τεράστια γκάμα γνωστών επώνυμων προιόντων.

 

Πανσιον για Γατες - "Avra Farm" - Δεν υπάχει καλύτερα!

Πανσιον για Γατες – “Avra Farm” – Δεν υπάχει καλύτερα!

πανσιον για γατες

 

Διατροφή & Καθημερινή Φροντίδα

Η διατροφή στη πανσιον για γατες της Avra Farm παίζει μεγάλο ρόλο στην ψυχολογία και την υγεία των φιλοξενούμενων γατών, για αυτό και εμείς δίνουμε στον ιδιοκτήτη την δυνατότητα να επιλέξει για την γάτα του ανάμεσα σε όλη τη γκάμα των επωνύμων τροφών ακόμα και ειδικών τροφών “φαρμακευτικού τύπου”, ελεύθερες απο συγκεκριμένα συστατικά, οπου η εξειδικευμένη διατροφή που πιθανό να ακολουθεί κάποια γάτα, καθ’ υπόδειξη και εντολή του κτηνιάτρου που την παρακολουθεί, επιβάλλει.

Σε γενικές γραμμες οι διαθέσιμες επιλογές ειναι ξηρά τροφή και πατέ gourmet γεύσεων.

Ο,τι θα ευχαριστήσει την όρεξή της – σίγουρα δεν θα την αφήσουμε να πεινάσει, αλλά θα καταβάλουμε κάθε δυνατή  προσπάθεια να μείνει χορτάτη και ευχαριστημένη, αλλά και εσείς με την σειρά σας ικανοποιημένοι.

Καθημερινός Περίπατος & Άσκηση

Κατανοώντας απόλυτα την ανάγκη που έχες οι γάτες για άσκηση αλλά και εκτόνωση, στη πανσιον για γατες της πανσιόν Avra Farm έχουμε διαμορφώσει τα διαμερίσματά διαμονής τους έτσι ώστε προάγουν την δυνατότητα να διοχετεύσει όλη τους την ενέργεια σε παιχνίδια και σκαρφαλώματα.

Υγιεινή & Ασφάλεια

Σύγχρονα πιεστικά συστήματα απολύμανσης συμβάλουν καθοριστικά στην τήρηση των κανόνων υγιεινής της πανσιον Avra Farm και η πανσιον για γατες δεν αποτελεί εξαίρεση. Οι χώροι και τα μεμονωμένα διαμερίσματα που φιλοξενούνται οι γάτες μας απολυμένονται ανελλιπώς τόσο καθημερινά όσο και με πιο επαγγελματικού τύπου μεθόδους κατά την εκκένωση του χώρου αναμένοντας την υποδοχή του επόμενου επισκέπτου μας. Η απολύμανση στο χώρο διαμονής και κίνησης τους παρέχει την ενδεδειγμένη υγιεινή και ασφάλεια που επιζητούμε αλλά και που ενδείκνυται βάσει της αδείας λειτουργίας που κατέχουμε.

Στη πανσιον για γατες της Avra Farm οι χώροι και τα διαμερίσματα διαμονής καθαρίζονται κυριολεκτικά συνεχώς και καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας ενώ αμέσως μετά την αποχώρηση του εκάστοτε φιλοξενούμενου μας, απολυμαίνεται το διαμέρισμα διαμονής έτσι ώστε να είναι σε άριστη κατάσταση, εν αναμονή του επόμενου γατο-επισκέπτη μας.

Απο πλευράς μας παρέχουμε πλήρη προστασία από τα παράσιτα, όσο η γάτα βρίσκεται στις εγκαταστάσεις μας, με συνεχείς απολυμάνσεις αλλά και την εφαρμογή ειδικών σκευασμάτων σε κάθε γάτα ξεχωριστά.

Την πανσιόν για γάτες την επισκέπτεται σε καθημερινή βάση έμπειρος κτηνίατρος της μονάδας  που συνεργαζόμαστε, ενώ στην περίπτωση που αντιληφθούμε κάτι ανησυχητικό για την υγεία της γάτας, ενημερώνουμε άμεσα και εσάς και τον κτηνίατρο που παρακολουθεί την γάτα σας.

Όλη η μονάδα είναι περιφραγμένη από μαντρότοιχο ύψους 2,20μ., ο περιβάλλων χώρος εσωτερικά είναι δενδροφυτευμένος με 380 δένδρα – ελιές, καρυδιές, κερασιές, μηλιές, αχλαδιές, ροδακινιές ενώ ο χώρος φυλάσσεται επί εικοσιτετραώρου από προσωπικό ασφαλείας και εκπαιδευμένα λυκόσκυλα.

Ειδικό Προσωπικό

Το προσωπικό μας το έχουμε επιλέξει με αυστηρά κριτήρια, δίνοντας έμφαση στην αγάπη, τον σεβασμό, την συνέπεια και την σωστή συμπεριφορά απέναντι στα ζώα.

Στην πανσιόν για γάτες της Avra Farm διαθέτουμε έμπειρους συνεργάτες οι οποίοι διαμένουν μόνιμα στις εγκαταστάσεις της πανσίον για να μπορούν ελέγχουν την υγεία και την συμπεριφορά των ζώων όλο το εικοσιτετράωρο και να είναι σταθερά οικεία πρόσωπα ετσι ώστε να καθίσταται δυνατή η ανάπτυξη προσωπικής σχέσης και φιλίας μεταξύ του προσωπικού και των ζώων και ασφαλώς ιδιαιτέρως μεταξύ των γατο-επισκεπτών μας που λιώνουν για ένα χάδι μας.

Μάλιστα πολλές γάτες που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις μας δένονται μαζί με το πρωσωπικό μας και αισθάνονται άνετα και οικεία κάθε φορά που επισκέπτονται την πανσίον μας.

 

Σας ευχαριστούμε για την φιλοξενία του Robby. Είστε πραγματικά επαγγελματίες!
Σας ευχαριστούμε πολύ!
Προσιτές τιμές και πολύ οργανωμένη πανσιόν. Η Λουση ήταν άψογη και δεν έλεγε να βγει απο το αυτοκίνητο!!
Ευχαριστώ τόσο πολύ όλα! Ήμουν ήσυχος για όσο καιρό έλειπα, σαν να τον είχα αφήσει σε δικό μου άνθροπο... Ευχαριστώ και πάλι.
Περάσαμε πολύ ωραία στις διακοπές αλλά απο ότι φένεται ο Rocky πέρασε καλύτερα, αφού δεν έλεγε να κατέβει από το αυτοκίνητο όταν μας τον παραδώσατε!!! Ευχαριστούμε πολύ...
Ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία. Πολύ καλοί άνθρωποι. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι.
Σας ευχαριστούμε πολύ, φαντάζομαι πέρασε τέλεια μαζίσας. Θα τα πούμε ξανά το Σεπτέμβριο! Πολλά φιλιά απο την Ίρμα!
Ευχαριστώ για την φιλοξενία της κορούλας μου στην πανσιόν σας. Είμουν σίγουρη απο την αρχή για την φροντίδα που θα έχει αλλά όταν μας την φέρατε σπίτι, οι υποψίες μου επιβεβαιώθηκαν... πέρασε υπέροχα και δεν ήθελε να κατεβεί από το αυτοκίνητό σας!!!! Έπρεπε να το ζήσω για να το πιστέψω... Θα σας ξαναρθουμε!!
Σας ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία,  από την πρώτη στιγμή νιώσαμε σιγουριά και αγάπη. Νιώσαμε σαν σε σπίτι φίλων...
Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω για την αγάπη που δείξατε στον Igor. Θα τα ξαναπούμε σύντομα!
Σας ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία της Μπέμπας! Δεν ήθελε να φύγει απο την πανσιόν σας!! Θα την ξαναφέρουμε για διακοπές! Σας συστήνω σε όλους ανεπιφύλακτα.. αγαπάτε πραγματικά τα ζώα!!!
Εντυπωσιακές εγκαταστάσεις και πολύ καλή οργάνωση. Η μόνη πανσιόν που έμεινα ευχαριστημένη και η Λούση μου επίσης. Θα την αφήσω ξανά το Σεπτέμβριο. Ευχαριστώ πολύ και πάλι.
Ευχαριστούμε για την φιλοξενία! Τον βλέπουμε πολύ χαρούμενο και σε καλή φόρμα!! θα σας ξανάρθουμε 😉
Σας ευχαριστούμε που πλεον μπορούμε να φεύγουμε ξέγνοιαστοι οτι τα δύο μας παιδιά είναι ασφαλή και κυρίως...ευτυχισμένα!!! Ευχαριστούμε μέσα απο την καρδιά μας...
Απίστευτος χώρος, απίστευτοι άνθρωποι, απίστευτη οργάνωση και εγκαταστάσεις!!! Σας ευχαριστούμε για την φιλοξενία, την υπομονή και την καλοσύνη σας... Θα παραμείνουμε σε επαφή...
Εξαιρετικός χώρος και ελευθερία κινίσεων για τα ζώα. Πραγματικά δεν έχω ξαναδεί τέτοια πανσιόν!
Ο χώρος φανταστικός και το σκυλί μου πανευτυχής. Σίγουρα θα σας ξαναπροτιμήσουμε!!
Ευχαριστούμε για την φιλοξενία... περάσαμε υπέροχα!!!
Επαγγελματισμός και καταννόηση στης ενοχήσεις μου με επανελλημένα τηλεφωνήματα... Τωρα που γύρισε κατάλαβα οτι πέρασε υπέροχα... Την επόμενη φορά θα είμαι ήσυχος και σίγουρος οτι είναι πραγματικά σε καλά χέρια... Ευχαριστώ και πάλι.
Πέρασε υπέροχα, ο χώρος ήταν πολύ καλός και το προσωπικό πολύ εξυπηρετικό και προπάντων με πολύ αγάπη στα ζώα! Θα ξαναέρθουμε σίγουρα!!!
Σας ευχαριστώ πού για την καλή διάθεση και αγάπη προς την Patty. Υπέροχος χώρος και πολύ φιλικός για την αγαπημένη μου Patty!!! Ευχαριστώ και πάλι!!!
Ο χώρος είναι πολύ όμορφοςμ τεράστιος και καθαρός! Πρώτη φορά τα αφήσαμε σε ξενοδοχείο και σίγουρα θα τα ξαναφέρουμε σε εσάς! Η αγάπη που τους δείξατε μας κέρδισε... Ευχαριστούμε για την φροντίδα...
Ο χώρος είναι πολύ φιλόξενος και καθαρός, οι άνθρωποι που ασχολούνται και περιποιούνται τους τετράποδους φίλους μας φαίνεται να τους αγαπούν και αισθανόμαστε πολ όμορφα γιατί αφήσαμε την μικρή μας "Naria" μόνη στο σπίτι, αλλά σε καλά χέρια γεμάτα φροντίδα και αγάπη... Ευχαριστούμε πολύ γα όλα,, για την αγάπη, τις συμβουλές και τη φροντίδα, να είστε δυνατοί και να συνεχίσετε πάντα με αγάπη να μας φιλοξενείτε τα "φιλαράκια" μας... Ευχαριστούμε...
Εξαιρετικός χώρος, εξαιρετικοί άνθρωποι, εντυπωσιακό περιβάλλον, άνετο σπίτι για το "Τιγράκι" μου!!! Δείχνει οτι πέρασε θαυμάσια, είναι πολή χαρούμενη!!! Ευχαριστούμε!!!
Σας βρήκαμε μέσω Ιnternet και μας εντυπωσίασε η πανσιόν σας. Μετα απο την επίσκεψή μας στους χώρους σας δεν χώραγε άλλη σκέψη. Έιδαμε σχεδόν ότι πανσιόν υπάρχει και καμία δεν συγκρίνεται με την δικιά σας!!! Επιπλέον είστε και οι πιο λογικοί σε θέμα τιμών... Ευχαριστούμε γκαι πάλι για την φιλοξενία.
Την πανσιόν σας την βρήκα τυχαία ψάχνοντας στο Internet ακι μου άρεσε πολύ. Με την πρώτη επίσκεψη εντυπωσιάστηκα με τις εγκαταστάσεις κκαι άρεσε και στον σκυλάκο μου... Οι χώροι, οι άνθρωποι, και τα άλλα ζωάκια συνέβαλλαν στο να εμπιστευτώ την Avra Farm για την φιλοξενία του μονάκρινού μου... Σίγουρα θα σας ξαναέρθουμε αφου ο "Spotty" ήρθε τόσο χαρούμενος απο τις διακοπές του!! Ευχαριστούμε για την αγάπη και την φροντίδα σας...
Όμορφος χώρος, με πράσινο, μα πάνω απ' όλα άνθρωποθι που αγαπούν πραγματικά τα ζώα και ξέρουν να τα περιποιούνται!!! Σας ευχαριστούμε πολύ που μπορέσαμε να κάνουμε διακοπές και να είμαστε ήσυχοι ξέροντας οτι το σκυλάκι μας είναι σε καλά χέρια... Τώρα ξέρουμε οτι πέρασε και τέλεια!!! (Ηρθε ρόσο χαρούμενη!
Πολύ καλές εντυπώσεις. ο Λάκης γύρισε χαρούμενος και υγιής.  Σίγουρα θα σας ξαναπροτιμήσω!
O Κύριος που τον πήρε ήταν ευγενέστατος. Ο ΤΟΒΙ γύρισε ευχαριστημένος , ούτε φοβισμένος ούτε αγριεμένος. Ήρεμος χωρίς μούτρα που τον αφήσαμε. Τον πήραν από το σπίτι και τον επέστρεψαν επίσης στο σπίτι. Οι τιμές προσιτές.
Ο Ιάσονας επέστρεψε σπίτι χαρούμενος και καθαρός! !Ευχαριστούμε Avra Farm όλα ήταν τέλεια.
Είναι η πρώτη φορά που την άφησα τόσες μέρες. Έφυγε φοβισμένη αλλά γύρισε καθαρή, ήρεμη και με ………..δωράκια! Σας ευχαριστούμε που νοιάζεστε για κάθε ένα από τα ζωάκια που φιλοξενείτε, σαν να είναι δικό σας!

Πανσιον για Γατες