Πώς κάνω κράτηση; Με κόστος φιλοξενίας από 12 Ευρώ ημερησίως & *ΔΩΡΕΑΝ Παραλαβή - Παράδοση στο χώρο σας...απλά δεν υπάρχει!!
Ξενοδοχειο Σκυλων - Πανσιον Σκυλων & Μικρών Ζώων Αθήνα

All posts in Φιλοξενία

Φιλοξενία Πανσιόν Πτηνών Παπαγάλων

OnLine Κράτηση ΘέσηςΜην περιμένετε την τελευταία στιγμή! Read more


πανσιόν για γάτες

OnLine Κράτηση ΘέσηςΜην περιμένετε την τελευταία στιγμή! Read more


Πανσιόν Σκύλων

OnLine Κράτηση ΘέσηςΜην περιμένετε την τελευταία στιγμή! Read more


Συνήθεις Ερωτήσεις για την πανσιόν Avra Farm.
Ποιά είναι η Avra Farm ;

H Avra Farm είναι Πρότυπο Κέντρο Αναπαραγωγής & Φιλοξενίας Ζώων.

Έχει κρατική άδεια λειτουργίας η Avra Farm ;

Ναι. Η Avra Farm λειτουργεί εδώ και 17 χρόνια με κρατική άδεια λειτουργίας σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία Ν. 604/77 (Α-163) άρθρο 14 του Ν.3170/2003 (Α,191), Π.Δ. 463/78 περί των όρων, προϋποθέσεων ιδρύσεως & λειτουργίας ενδιαιτημάτων ζώων.

Γιατί θα πρέπει να με ενδιαφέρει αν το ενδιαίτημα έχει άδεια λειτουργίας ;

Η Ελληνική νομοθεσία έχει προβλέψει για την ασφάλεια και τις συνθήκες διαμονής του κατοικίδιου σας, ορίζοντας κάποιες προδιαγραφές ως προϋποθέσεις για την χορήγηση αδείας λειτουργίας στα υποψήφια ενδιαιτήματα.

Παρέχεται υπηρεσία παραλαβής-παράδοσης του κατοικίδιου μου από την Avra Farm ;

Ναι. Τα κατοικίδια παραλαμβάνονται και παραδίδονται με ειδικά διαμορφωμένα κλιματιζόμενα αυτοκίνητα.

(Χωρίς καμιά πρόσθετη επιβάρυνση από μέρους του ιδιοκτήτη στην περίπτωση διαμονής άνω των 10 ημερών)

Είναι η πρώτη φορά που αποχωρίζομαι το κατοικίδιο μου. Υπάρχει περίπτωση μελαγχολίας ή κατάθλιψης ;

Όχι. Αντιθέτως πρόκειται να γίνει πιο κοινωνικό!

Καλή η ανθρώπινη συντροφιά, αλλά η παρέα με άλλα ζώα είναι καλύτερη!

Τα ζώα έχουν διαφορετικό τρόπο αντίληψης και επικοινωνίας από τον άνθρωπο. Χρησιμοποιούν περισσότερο την όσφρηση.

Το περιβάλλον έχει διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο επιτρέποντας την επικοινωνία μεταξύ των ζώων, αποκλείοντας όμως τους κινδύνους που εγγυμονεί η φυσική επαφή.

Μεγάλη σημασία δίδεται και στην επιλογή του διαμερίσματος διαμονής του ζώου με βάση το μέγεθος και την ιδιοσυγκρασία του.

Ένα Shi-Tsu, παρότι δεν θα έχει φυσική επαφή, δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να γειτονεύει με ένα μεγαλόσωμο ή άλλης ιδιοσυγκρασίας σκύλο όπως π.χ. ένα Rotweiler ή ένα Λυκόσκυλο.

Ποιοι άνθρωποι κάνουν χρήση των υπηρεσιών φιλοξενίας ζώων συντροφιάς ;

Πάρα πολλοί!

Συνήθως άτομα τα οποία ταξιδεύουν, για επαγγελματικούς λόγους ή για διακοπές, κάνουν για ορισμένο χρόνο χρήση των υπηρεσιών φιλοξενίας.

Επίσης άτομα τα οποία λόγο μεγάλης ηλικίας του ζώου τους αδυνατούν ή δυσκολεύονται να του παρέχουν τις φροντίδες που απαιτεί η κατάστασή του κάνουν χρήση των υπηρεσιών φιλοξενίας αορίστου χρόνου.

Γιατί να προτιμήσω την Avra Farm για την φιλοξενία του κατοικίδιου μου ;

Η Avra Farm αποτελεί την πλέον αξιόπιστη λύση για ανθρώπους που αναζητούν νόμιμες, ποιοτικές, ασφαλείς και ολοκληρωμένες υπηρεσίες φιλοξενίας για τα μικρά ή μεγάλα ζώα συντροφιάς τους.

Εξασφαλίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ασφάλεια και υγιεινή των ζώων ενώ ηγείται της αγοράς στην τιμή που προσφέρει τις υπηρεσίες της.


Χρήσιμες Συμβουλές για την φιλοξενία του ζώου σας.

Σας παραθέτουμε μερικές συμβουλές που θα σας φανούν πολύ χρήσιμες στην περίπτωση που πρόκειται να αφήσετε τον τετράποδο σύντροφο σας σε οποιοδήποτε ενδιαίτημα μικρών ζώων:


Το σημαντικότερο...

Το σημαντικότερο είναι το κατικοίδιο σας να είναι πλήρως εμβολιασμένο. Έχετε μαζί σας το βιβλιάριο υγείας του, ενημερωμένο με την κατάσταση της υγείας του και επιδείξτε το κατά την παράδοση του κατικοιδίου σας στην πανσιόν.


Πάρτε τα μέτρα σας!

Άσχετα με τα μέτρα προφύλαξης που λαμβάνει το εκάστοτε ενδιαίτημα για τα εξωπαράσιτα, είναι καλό να έχετε πάρει και εσείς τα μέτρα σας! Φορέστε στο σκύλο στη γάτα σας φαρμακευτικό λουράκι ή εφαρμόστε την ειδική αμπούλα για τα τσιμπούρια και τους ψύλλους… Και μην ξεχάσετε να ενημερώσετε την πανσιόν για τα μέτρα που λάβατε!


Όλοι είμαστε ξεχωριστοί!

Αναφέρετε τις ιδιαιτερότητες στο φαγητό, τον ύπνο, τη συμπεριφορά αλλά και ενημερώστε για οποιοδήποτε πάθηση ή περιστατικό που έχει σχέση με την υγεία του κατικοιδίου σας και δεν αναφέρετε στο βιβλιάριο υγείας.


Των φρονίμων τα παιδιά...

Σε περιόδους υψηλής ζήτησης για φιλοξενία, όπως οι διακοπές των Χριστουγέννων, του Πάσχα αλλά και κατά την διάρκεια της θερινής περιόδου, προτιμήστε να κάνετε έγκαιρα μία κράτηση για τον πιστό σας σύντροφο. Τηλεφωνήσετε ή ενημερώσετε μεσω e-mail το ενδιαίτημα και κλείσετε, τουλάχιστον 15 μέρες νωρίτερα από την ημερομηνία που έχετε προγραμματίσει να λείψετε για τις διακοπές σας, μια θέση για το κατοικίδιο σας.


Ελπίζουμε οι συμβουλές μας να σας φανούν χρήσιμες και να βοηθήσουν να εξαλειφθούν τυχόν απρόοπτα που μπορεί να ταλαιπωρήσουν εσάς και τον πιστό σας φίλο.


Προυποθέσεις φιλοξενίας ζώων στο ξενοδοχείο - πανσιόν μικρών ζώων Avra Farm.

Avra Farm ® σύννομη με τους κανόνες Υγιεινής & Ασφάλειας που προβλέπει η Ελληνική Νομοθεσία έχει ορίσει τις εξής προϋποθέσεις φιλοξενίας: Read more