Πώς κάνω κράτηση; Με κόστος φιλοξενίας από 12 Ευρώ ημερησίως & *ΔΩΡΕΑΝ Παραλαβή - Παράδοση στο χώρο σας...απλά δεν υπάρχει!!
Ξενοδοχειο Σκυλων - Πανσιον Σκυλων & Μικρών Ζώων Αθήνα

Χρήσιμες Συμβουλές

Σας παραθέτουμε μερικές συμβουλές που θα σας φανούν πολύ χρήσιμες στην περίπτωση που πρόκειται να αφήσετε τον τετράποδο σύντροφο σας σε οποιοδήποτε ενδιαίτημα μικρών ζώων:


Το σημαντικότερο...

Το σημαντικότερο είναι το κατικοίδιο σας να είναι πλήρως εμβολιασμένο. Έχετε μαζί σας το βιβλιάριο υγείας του, ενημερωμένο με την κατάσταση της υγείας του και επιδείξτε το κατά την παράδοση του κατικοιδίου σας στην πανσιόν.


Πάρτε τα μέτρα σας!

Άσχετα με τα μέτρα προφύλαξης που λαμβάνει το εκάστοτε ενδιαίτημα για τα εξωπαράσιτα, είναι καλό να έχετε πάρει και εσείς τα μέτρα σας! Φορέστε στο σκύλο στη γάτα σας φαρμακευτικό λουράκι ή εφαρμόστε την ειδική αμπούλα για τα τσιμπούρια και τους ψύλλους… Και μην ξεχάσετε να ενημερώσετε την πανσιόν για τα μέτρα που λάβατε!


Όλοι είμαστε ξεχωριστοί!

Αναφέρετε τις ιδιαιτερότητες στο φαγητό, τον ύπνο, τη συμπεριφορά αλλά και ενημερώστε για οποιοδήποτε πάθηση ή περιστατικό που έχει σχέση με την υγεία του κατικοιδίου σας και δεν αναφέρετε στο βιβλιάριο υγείας.


Των φρονίμων τα παιδιά...

Σε περιόδους υψηλής ζήτησης για φιλοξενία, όπως οι διακοπές των Χριστουγέννων, του Πάσχα αλλά και κατά την διάρκεια της θερινής περιόδου, προτιμήστε να κάνετε έγκαιρα μία κράτηση για τον πιστό σας σύντροφο. Τηλεφωνήσετε ή ενημερώσετε μεσω e-mail το ενδιαίτημα και κλείσετε, τουλάχιστον 15 μέρες νωρίτερα από την ημερομηνία που έχετε προγραμματίσει να λείψετε για τις διακοπές σας, μια θέση για το κατοικίδιο σας.


Ελπίζουμε οι συμβουλές μας να σας φανούν χρήσιμες και να βοηθήσουν να εξαλειφθούν τυχόν απρόοπτα που μπορεί να ταλαιπωρήσουν εσάς και τον πιστό σας φίλο.