• +30 212 2133 717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Χρειάζεται να αποχωριστείτε το ζωάκι σας;

Η Avra Farm είναι κοντά σας!

Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας
για τους μικρούς μας φίλους

Εξειδικευόμαστε στην φιλοξενία πτηνών
και εξωτικών παπαγάλων

Ξενοδοχείο Ζώων - Πανσιόν Ζώων “Avra Farm”

Το Ξενοδοχείο Ζώων “Avra Farm” είναι η πανσιόν ζώων που ανέδειξαν χιλιάδες Έλληνες με την εμπιστοσύνη τους για τη διαμονή των κατοικίδιων τους. Ευχαριστούμε!

Πρόκειται για ένα χώρο, όπου τα σκυλιά βρίσκουν αγάπη και φροντίδα σε άνετους και καθαρούς χώρους, ειδικά διαμορφωμένους για την διαμονή σκύλων, γατών, πτηνών, κουνελιών και λοιπών μικρών οικόσιτων κατοικίδιων και σύμφωνα με τους Ευρωπαϊκούς κανόνες υγιεινής που διέπουν όλα τα νομίμως αδειοδοτημένα ενδιαιτήματα ζώων.  Το μέγεθος, η μακρά εμπειρία, οι σύγχρονες εγκαταστάσεις σε συνδυασμό με, πάνω από όλα, την αγάπη & το ενδιαφέρον για τη φροντίδα των μικρών μας φίλων έχουν εδραιώσει το ενδιαίτημα της Avra Farm ως την πρώτη επιλογή ανάμεσα στα ξενοδοχεία ζώων, σκύλων & γατών, όπως αποδεικνύεται κάθε έτος από την πιστότητα των επισκεπτών μας, την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν, τις συστάσεις, δημόσιες κριτικές στη Google & μαρτυρίες των πελατών μας, καθώς και τις δημοσιεύσεις αναδρομικά στον έντυπο τύπο που εξαίρουν την πληρότητα και ποιότητα των υπηρεσιών μας.

H πανσιόν ζώων “Avra Farm” είναι επίσης ιδρυτικό μέλος του “Πανελλήνιου Συλλόγου Ιδιοκτητών Ενδιαιτημάτων Ζώων” ΠΑ.Σ.ΙΔ.Ε.Ζ. που δημιουργήθηκε με σκοπό τη προάσπιση των δικαιωμάτων των κατοικίδιων σε ασφαλείς, νόμιμες & ποιοτικές υπηρεσίες φιλοξενίας! Από τις δεκάδες πανσιόν σκύλων και ξενοδοχείων ζώων που διαφημίζονται και προβάλλονται σαν το δήθεν ιδανικό περιβάλλον διαμονής των μικρών μας φίλων μόνο αυτές που φέρουν το λογότυπο του συλλόγου ΠΑ.Σ.ΙΔ.Ε.Ζ. και είναι εγγεγραμμένες στο μητρώο του πληρούν τις προδιαγραφές που ορίζει η κτηνιατρική υπηρεσία βάσει του Ν.3170 για την ασφαλή παραμονή των ζώων. Γι’ αυτό πριν αφήσετε το ζώο σας στην όποια τυχαία πανσιόν, ελέγξτε αν έχει άδεια λειτουργίας μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ΠΑ.Σ.ΙΔ.Ε.Ζ.

Tο ξενοδοχείο ζώων Avra Farm ® λειτουργεί εδώ και 25 έτη σε ιδιόκτητη έκταση 22.000 τ.μ. στον Ελεώνα Θηβών, 75o χιλ. Αθηνών – Λαμίας, με αριθμό κρατικής αδείας της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας 197/24-01-05 βάσει του Ν.3170 και σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία περί των όρων, προϋποθέσεων ιδρύσεως & λειτουργίας ενδιαιτημάτων ζώων.

Στη σελίδα μας μπορείτε να λάβετε εκτεταμένη πληροφόρηση σε ότι αφορά την φιλοξενία ζώων και τους κανόνες λειτουργίας των ξενοδοχείων – ξενώνων – πανσιόν φιλοξενίας σκύλων και μικρών ζώων. όπως επίσης, θα βρείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό καθώς και αρθρογραφία σχετικά με τους καλύτερους φίλους μας, τα ζώα και σας δίνεται η δυνατότητα να κάνετε κράτηση θέσης, online, μέσα από την σελίδα μας εύκολα και γρήγορα!

Χώροι Διαμονής Προσωπικού

Χώρος Υποδοχής Επισκεπτών

Αποθήκες Τροφίμων

Αυτόματα Συστήματα Απολύμανσης

Πλήρως Εφοδιασμένο Ιατρείο & Μαγειρείο

Καταψύκτες Συντήρησης Νοπών Τροφών

Εσωτερικοί Χώροι Νοσούντων Ζώων

Διαμερίσματα Φιλοξενίας Σκύλων 12τ.μ. έως 50τ.μ.

Ατομικές Πισίνες Διαμερισμάτων Φιλοξενίας Σκύλων

Σύστημα Υδρονέφωσης Διαμερισμάτων Σκύλων

Χώροι Προαυλισμού / Άσκησης 12.000 τ.μ.

Διαμερίσματα Φιλοξενίας Γατών 2τ.μ. έως 4τ.μ.

Κλιματιζόμενοι Χώροι Διαμονής Γατών

Κλιματιζόμενοι Χώροι Διαμονής Πτηνών

AVRA_FARM_LCNC-thumb.jpg
Άδεια Λειτουργίας Ενδιαιτήματος
PASIDEZ_LOGO-thumb.jpg
Η “Avra Farm” είναι ιδρυτικό μέλος του "ΠΑ.Σ.ΙΔ.Ε.Ζ.”
IBE7557-1-thumb.jpg
Άδεια Μεταφοράς Ζώων

Μαρτυρίες Επισκεπτών

Κεντρικά Γραφεία

Αδριανουπόλεως 21
Αθήνα - Νέα Ιωνια
2102527551, 2122133717
2102512168
6941600640 (VIBER & WhatsApp μηνύματα)

Ξενοδοχείο

75ο χλμ Εθν. Οδού Αθηνών - Λαμίας
Θέση: Αϊ- Γιάννης
2102527551, 2122133717
2102512168
6941600640 (VIBER & WhatsApp μηνύματα)
info [@] avrafarm.gr
Καλέστε ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ!!
210 2527 551
212 2133 717
© 2024 AvraFarm. All Rights Reserved. Created by IntelSoft