• +30 212 2133 717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η Πανσιόν

Η Avra Farm ® είναι ένα ευρωπαϊκών προδιαγραφών πρότυπο ξενοδοχείο για σκύλους και γάτες. Παρέχουμε τις ποιοτικότερες υπηρεσίες φιλοξενίας για σκύλους, γάτες, πτηνά & λοιπά κατοικίδια ζώα με δωρεάν υπηρεσίες κατ’ οίκων παραλαβής και παράδοσης.

Η Avra Farm έχει κρατική άδεια λειτουργίας της Ελληνικής Κτηνιατρικής Υπηρεσίας και πληρεί όλες τις Ελληνικές & Ευρωπαϊκές προδιαγραφές που ορίζει η νομοθεσία. Πληρεί όλους τους όρους ιδρύσεως και λειτουργίας “Ενδιαιτημάτων Ζώων”. Ενημερωθείτε γιατί είναι σημαντικό ένα ξενοδοχείο σκύλων πανσιόν ζώων να είναι αδειοδοτημένο.

Ενημερωθείτε επίσημα μέσω του “Πανελληνίου Συλλόγου Ιδιοκτητών Ενδιαιτημάτων Ζώων”.

Και ανεπίσημα από ανεξάρτητη έρευνα που εκπόνησε το ενημερωτικό website diaforetiko.gr.

Πανοραμική Άποψη της Πανσιόν Ζώων Avra Farm

Το ξενοδοχείο για σκύλους - πανσιόν μικρών ζώων της Avra Farm ® λειτουργεί από το 1993 σε ιδιόκτητη έκταση 22.000 τ.μ. στον Ελεώνα Θηβών, 72o χιλ. Αθηνών – Λαμίας, με αριθμό κρατικής αδείας της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας 197/24-01-05 βάσει του Ν.3170 και σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία περί των όρων, προϋποθέσεων ιδρύσεως & λειτουργίας ενδιαιτημάτων ζώων.
Αρχή μας είναι η αναγνώριση του κατοικίδιου σας ως ιδιαίτερη συντροφιά και πολύτιμο μέλος της οικογένειας.

Για όλους τους παραπάνω λόγους θεωρούμε ότι κάθε ζωάκι αξίζει την καλύτερη δυνατή φροντίδα. Αναγνωρίζουμε ως τιμή για εμάς όλα τα χρόνια της συνεχούς εμπιστοσύνης που μας δείχνετε επιλέγοντας το ξενοδοχείο σκύλων μας. Εγγυόμαστε την υψηλού επιπέδου φροντίδα των τετράποδων και φτερωτών σας συντρόφων όπως και την υγεία, την ψυχολογία, την φυσική κατάσταση και την εμφάνιση του κατοικίδιου σας. Αν είναι δε δυνατό, να επιστρέφει πίσω σε εσάς σε καλύτερη γενική κατάσταση από όταν ήρθε για να φιλοξενηθεί.

Κύριο μέλημά μας είναι η ακρίβεια στην εξυπηρέτησή σας κατά την οργάνωση της μεταφοράς από και προς τον χώρο σας.

Σε αυτό το σημείο θέλουμε να σας επιστήσουμε την προσοχή σχετικά με τα κριτήρια επιλογής ενός ξενοδοχείου σκύλων ή μίας πανσιόν φιλοξενίας για την διαμονή του κατοικίδιου σας.

Από τις δεκάδες πανσιόν (ξενοδοχεία σκύλων) που υπάρχουν, διαφημίζονται και προβάλλονται σαν το δήθεν ιδανικό περιβάλλον διαμονής των μικρών μας φίλων, πολλές εκ των οποίων και εντός κατοικημένων περιοχών (!!!) δεν έχουν άδεια λειτουργίας και στερούνται των απαιτούμενων προδιαγραφών ασφαλείας!!! Γι αυτό πριν αφήσετε το ζώο σας στην όποιο τυχαίο ξενοδοχείο σκύλων που βρήκατε στη Google, ελέγξτε  πρώτα αν είναι μέλος του ΠΑ.Σ.ΙΔ.Ε.Ζ.

Aν είναι, τότε έχει άδεια λειτουργίας και οφείλει έχει αναρτημένο στη σελίδα του τον Αριθμό Αδείας Λειτουργίας της Κτηνιατρική Υπηρεσίας.

Στο Ξενοδοχείο Σκύλων μας…

Η ικανοποίηση του ιδιοκτήτη, η δική σας ικανοποίηση! Η δική του ικανοποίηση, πάντα εμφανής κατά την επιστροφή στο σπίτι, καθώς δεν λέει να ξεκολλήσει από το αυτοκίνητο θέλοντας να συνεχίσει τις διακοπές του επιστρέφοντας πίσω  μετά από την ανέμελη διαμονή του στη πανσιόν μας… Αυτά τα ζούμε καθημερινά, είναι αλήθειες! Πολλοί, αν είστε πελάτες μας, τα έχετε ζήσει και εσείς. Όλο αυτό αποτελεί για εμάς την ύψιστη ηθική ανταμοιβή!

Κατανοούμε απόλυτα την ανάγκη που έχουν τα ζώα για συναισθηματική συσχέτιση & επικοινωνία. Στεκόμαστε με φροντίδα και δημιουργούμε πραγματικές προσωπικές σχέσεις με τους φιλοξενούμενους μας.

Μέρα με-τη-μέρα, χάδι-με-το-χάδι, με το καθημερνό περίπατό τους, την σίτιση τους και την ελεύθερη άσκησή τους. Σε καταπράσινο χώρο 8.000 τετραγωνικών μέτρων αφιερωμένο μόνο για το προαυλισμό των σκύλων. Δύο φορές την ημέρα συνήθως πρωί και απόγευμα, κάθε ένα μόνο του & πάντα υπό την επίβλεψη μας έχει το χρόνο να εκτονωθεί τρέχοντας ανέμελο.

Μέσα από τη σελίδα έχετε τη δυνατότητα να υποβάλετε αίτημα κράτησης.

Κεντρικά Γραφεία

Αδριανουπόλεως 21
Αθήνα - Νέα Ιωνια
2102527551, 2122133717
2102512168
6941600640 (VIBER & WhatsApp μηνύματα)

Ξενοδοχείο

75ο χλμ Εθν. Οδού Αθηνών - Λαμίας
Θέση: Αϊ- Γιάννης
2102527551, 2122133717
2102512168
6941600640 (VIBER & WhatsApp μηνύματα)
info [@] avrafarm.gr
Καλέστε ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ!!
210 2527 551
212 2133 717
© 2024 AvraFarm. All Rights Reserved. Created by IntelSoft